Nogomet: Dinamo – Saburtalo

Nogomet: Dinamo – Saburtalo

Odvratno sparno vrijeme zarobljeno u maksimirsku ruševinu koja je po ne znam koji put prazna zbog ne znam više kojih kazni i odluka Uefe nagovještavalo je jedan naporan trening, a ne europsku utakmicu. A tako je i bilo, pogotovo kad se uzme u obzir prednost koju je Dinamo donio iz Gruzije i ne tolika kvaliteta suparnika (da znam da se uvijek treba pisati kako je svaki protivnik jak i opasan).

A protivnik je bio Saburtalo, a utakmica uzvrat 2. pretkola UEFA Lige prvaka 2019/2020.

Više sam se bavio borbom s raznim bubama koje su unatoč pozamašnim količinama autana obitavale oko i na meni nego samim fotkanjem jer akcije baš i nije bilo previše.

Tako napeto je bilo skroz do ulaska Petkovića pa Olma kad se sve posložilo u 77. minuti i kada je kako bi novinari rekli Dinamo Oršićevim golom slomio tvrdoglave Gruzijce. Posao je zapečatio Petković golom u 88. minuti, a za još ljepšu sliku gol je dao i Olmo negdje tamo u sučevoj nadoknadi.

U trećem pretkolu nas čeka Ferencvaroš, a umjesto lagane šetnje oko praznog stadiona čeka nas vjerojatno napetija situacija kada bi mađarski huligani mogli unijeti malo nervoze u organizaciju. Nadamo se da će se domaća navijačka gospoda suzdržavti od gluposti kako sljedeću europsku tekmu na terenu ne bi opet gledali samo novinari i delegacije.

Lovely Quinces / Ivica Drusany
Previous post
Lovely Quinces
Next post
Image of War
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Nogomet: Dinamo – Saburtalo