Repetitor

Repetitor

Bičz ajm bek.

Propričao bi na lakat kaj se kaže. Ni puna tri mjeseca nisu prošla od mog skidanja s bloga, nisam zaradio ni onaj prvi žeton koji ovisnici dobiju. Laprdanje po internetima i zatrpavanje beskorisnim fotkama je bilo jače od mene. Nastavaljam trpati na Google Drive da baš ne bi bilo da još počnem plaćati dodatni serverski prostor pa očekujte greške kod galerija jer plugin koji povezuje WordPress i Google Drive ima svojih mušica.

Sinoć sam završio na Repetitoru u Tvornici kulture pa skoro igrom slučaja jer me urednik stavio na popis, pa ajde da se ne baci. Gledao ih nekoliko puta, ali fotkao nisam pa se nisam bunio iako sam ih mislio preskočiti zbog Borisovog laprdanja oko Ukrajine s kojim mi je dobro digo uvijek nizak tlak, ali poslije se nešto vadio pa reko ajde, ako mogu i onog deklariranog četnika Boru voljet slušat preći ćemo i preko ovog.

Repetitor bi bila prava šteta maknuti sa svoje playliste, a pogotovo preskakati nastupe u živo jer su uvijek izgarali na pozornici pa tako i sinoć.

Koncert je trebao početi u 22h što mi je već bilo kuku majko, pa moram se naspavat prije :)) Žicao sam i opremu okolo jer svaki pošten koncertni fotograf bi trebao imati dva tijela sa šircem i telcem uz sebe jer šerafljenje usred koncerta je stvarno tlaka. Pogotovo kad imaš tri pjesme a želiš što više toga snimiti.

I jučer smo skoro završili na tri pjesme iako nam je u obavijesti o akreditaciji rečeno da možemo odraditi cijeli koncert iz pita. Pa malo uvjeravanja redara da mi imamo jednu informaciju, a on drugu, pa čekanje da on kod nekog provjeri na kraju sve završava kako je napisano. Pit je sužen kako bi Boris mogao zakoračiti na ogradu, ali sva sreća da je bilo samo 5 fotografa pa nije bio masakr unutra.

Koncert je kasnio barem 15ak minuta, a Tvornica u zadnjem dijelu pregrađena i opet ne do kraja popunjena na žalost. I onda je Borisu još nekaj krenulo kenjat oko kabla pa su to popravljali dok su Ana-Marija i Milena jammale i spašavale stvar. Agonija nije dugo trajala pa se Vlastelica priključio i show je krenuo.

Ne, naravno da još uvijek nisam kupio čepiće za uši pa me taj prljavi repetitorski zvuk podsjetio da se prestanem zajebavat oko toga.

Kako koncert odmiče i problemi oko kabla se zaboravljaju, a publika sve više opušta tako i Boris postaje sve luđi pa otud i niz fotki na kojima je kao trkaći auto sa zamućenom pozadinom jer se baš tako i kretao po pozornici.

U publici puno baš klinaca koji su baš oduševljeno gledali to što se pred njima odvija, uz puno headbanganja kao support i pokušaja razvaljivanja ograde u elementu ludila. Ma dobro, nisu htjeli prevrnuti, ali dobro su je zaljuljali.

Inače nisam bio presiguran da će se koncert održati obzirom na događanja zadnjih dana u Srbiji i otkazivanju raznih događaja. A ruku na srce nisu ni neki njihovi tekstovi cvijeće. Npr. Ako te ikad, pa “a ja sedim ovde u krvi do lakta, umesto sebi u bradu, tebi u stomak i u glavu” u Kost i koža ili Jataci s “Nemam više jataka / ponestaje mi metaka”, pa zakapanje dečka u pustinji i pljačkanje pumpe u Beskraju itd. No koncert je održan, pjesme su otpjevane i nitko se nije bunio.

Vraćeni su i na bis uz povike nekog šaljivca “svirajte pičke” jer valjda tako voli dozivat žene pa je krenulo Danima, pa nastavilo žestoko da ne bi pospani išli doma.

Fotki sam natuko naravno previše, previše ih stavio i gore, ali kaj se može :)

Previous post
Adobe Denoise
Next post
Photoshop: 24.5.0 - Remove tool i prijatelji
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Repetitor