Laibach

Laibach

Blog je najbolje pisati dok je sve u glavi friško, a ne ovako retrogradno kao ovaj post nakon kaj sam odlučio da ipak “moram” blogati, ali evo ga čisto radi arhive.

Dakle nakon dosta vremena sam opet bio na Laibachu, ovaj put u Tvornici u kulture. Veselio sam se druženju što glazbenom, a bogami i fotografskom jer…Laibach.

No odobrenjem akreditacije dobili smo i naputak da se fotkaju 3 stvari iz pita, pa prva polovica koncerta može iz publike, a na drugoj je zabranjeno fotkanje. OK, tvoj koncert, tvoj prostor, tvoja pravila, ali dajte me najte…

Prva pjesma je na kraju ispala neki uvod na gitari da bi se u druge dve Milan jednom pojavio uz dosta mračnu atmosferu pa sam tu podbacio i dosta loše fotke okinuo, što zbog mraka, što vjerojatno zbog malo bočne pozicije u kojoj jednostavno nisam lovio atmosferskog svjetla.

Na izlasku iz pita sam gledao kaj se zbiva na pozornici, čekao neki foto trenutak, ali dočekao nisam. Sve je nešto otišlo u apstrakciju pa su se ljudi sve više pogledavali jer očito ni njima nije bilo jasno kaj se gore dešava. U prvom dijelu se Milan još jednom na kratko ukazao, otišao i prvi dio bio je gotov, time i fotkanje. Razočaran ukupnim pristupom sam se pokupio i s koncerta.

Fotke sam kasnije dodatno obradio jer je Adobe u međuvremenu izbacio novu Denoise opciju koja više nego solidno uklanja šum. Ni sada fotke nisu bajne, ali bolje od prve verzije.

Previous post
Koniec, The End, Fine, Kraj, Le Fin, Ende
Next post
Adobe Denoise
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Laibach