Zagrebancija LXXV: Oldtimer izložba

Zagrebancija LXXV: Oldtimer izložba

Automobil s napunjenih 30 godina postaje oldtimer i tada se možete pridružiti ovoj veseloj ekipi koja je danas bila sparkana ispred HNK i privukla zavidan broj ljudi koji nisu spojili produženi vikend.

Kada na glas kažem 30 godina prvo pomislim da je to nešto strašno staro i da su to sve muzejski primjerci, ali vrijeme ide pa tako više svi ti auti i nisu stariji od mene niti su svi oldtimeri super uzbudljivi. Npr. Golf 3 može biti oldtimer pa vi vidite :) A bilo je baš takvih, najobičnijih primjeraka uličnih krntija poput golfa dvojke, stojadina, jugića i sličnih, ali i do boli sređen Mustang FastBack iz 1967, pa malo dalje Fiat 1100R iz iste godine pa nekih divnih Mercedesa, VW-ova, Devillea iz 1987. s onim bumerangom iza, minića, žabi… Hvala ekipi iz Starog kotača na ovoj proljetnoj izložbi.

Kako je bilo podne i svjetlo divljalo iz sekunde u sekundu odlučio sam se fotke unaka… uljepšati, sljubiti s par vintage filtera.

Festival svjetla - Zagreb, 19.03.2022. / Ivica Drusany / www.foto.drusany.com
Previous post
Zagrebancija LXXIV: Festival svjetla 2022.
WRC Croatia Rally 2022, SS 20 Zagorska sela - Kumrovec 2 (Wolf Power Stage) / Ivica Drusany / www.drusany.photoshelter.com
Next post
WRC Croatia Rally 2022
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Zagrebancija LXXV: Oldtimer izložba