Rukomet: Francuska – Danska

Rukomet: Francuska – Danska

Igranje za broncu je uvijek gadno jer su igrači uglavnom ljuti kaj nisu došli do finala pa sad tu moraju biti na rubu dobivanja medalje. Pogotovo su ljuti Francuzi, oni bi valjda zatukli one Španjolce da smiju. A nisu ni Danci s osmijehom na licu prihvatili ovu utakmicu nakon onog natezanja i preokreta sa Švedskom. No ne mogu svi u finale pa se i za broncu moralo odigrati.

I krenulo se žestoko, gol za gol, svaki napad bez ikakvog odugovlačenja s obje strane. Kako je krenulo bio sam uvjeren da će doći i do četrdesetog gola, ali je Francuska napravila seriju 6:1 i privela poluvrijeme kraju s 16:12 što Danci više niti uz pomoć Hansena nisu uspjeli stići pa je sve završilo sa 32:29. Odlični Nikola Karabatić je u svojoj 60. utakmici na europskim prvenstvima proglašen za najboljeg igrača utakmice i francusko slavlje je moglo početi.

Na ovom prvenstvu sam fotkao s raznim objektivima, ali zaključak je da mi je najdraža kombinacija 135ica za bližu stranu i 300tka za kontra gol. Iako sam jedini koji koristi 135icu i dalje mi je ljepša od 70-200, što po bojama, što po odvajanju pozadine, a i raspon je taman. I lakša je. S 300tkom se mučim s kadriranjem na bližoj strani pa nikako da nabodem dobru fotku dok je idealna za kontra stranu jer se bez problema šut na gol može uhvatiti sa svim potrebnim detaljima.

Ivica Drusany
Previous post
Rukomet: Hrvatska - Francuska
Ivica Drusany
Next post
Rukomet: Španjolska - Švedska
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: Francuska – Danska