Zagrebancije LVII – Slatki gušti i Zagreb Classic

Zagrebancije LVII – Slatki gušti i Zagreb Classic

Da napravimo jednodnevni odmor od rukometa na pijesku evo kratke šetnje po Zrinjevcu i Tomislavcu na kojima traju Slatki gušti – 6. festival slastica i Zagreb Classic, razni koncerti ispred Umjetničkog paviljona.

Slatke gušte već tradicionalno obilazim pa nije bilo smisla preskočiti ih ove godine unatoč odvratnoj vrućini i vlazi. Sve naša omiljene zagrebačke slastičarnice na jednom mjestu u onim zgodnim malim kućicama…pa tko bi im odolio.

Festival je bogat i dodatnim programom osim samog gušenja u slatkom, pa su tu razne radionice kuhaonice, predstave za klince, tortoboji, koncerti, palančikarenja i slična zabava.

Priča bi bila zaokružena da su u igri u festivalske odnosno nešto niže cijene kolača i ostalog, ali ajde barem nisu podignute.

Kako je prekjučer bio prvi dan festivala, za otvorenje su podijelili 600 balona za 6. rođendan i nakon kratkog odbrojavanja su ih ljudi pustili u zrak i na trenutak ukrasili nebo iznad Zrinjevca, a oni koji nisu stigli do neba su krasili krošnje platana ili kaj već tamo raste.

Nakon toga je uslijedio i koncert Nine Kraljić koja me stvarno oduševila glasom iako ne slušam tu vrstu glazbe. Kapa dole Nina.

Ivica Drusany
Previous post
Rukomet: Euro 2017 - Beach Handball (I)
Ivica Drusany
Next post
Rukomet: Euro 2017 - Beach Handball (II)
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Zagrebancije LVII – Slatki gušti i Zagreb Classic