Izbornik
Kategorije
Arhiva
Ivica Drusany – Fotografije | Zagrebancije LVII – Slatki gušti i Zagreb Classic
24584
post-template-default,single,single-post,postid-24584,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,

Blog

   

Zagrebancije LVII – Slatki gušti i Zagreb Classic

Da napravimo jednodnevni odmor od rukometa na pijesku evo kratke šetnje po Zrinjevcu i Tomislavcu na kojima traju Slatki gušti – 6. festival slastica i Zagreb Classic, razni koncerti ispred Umjetničkog paviljona.

 

Slatke gušte već tradicionalno obilazim pa nije bilo smisla preskočiti ih ove godine unatoč odvratnoj vrućini i vlazi. Sve naša omiljene zagrebačke slastičarnice na jednom mjestu u onim zgodnim malim kućicama…pa tko bi im odolio.

 

Festival je bogat i dodatnim programom osim samog gušenja u slatkom, pa su tu razne radionice kuhaonice, predstave za klince, tortoboji, koncerti, palančikarenja i slična zabava.

 

Priča bi bila zaokružena da su u igri u festivalske odnosno nešto niže cijene kolača i ostalog, ali ajde barem nisu podignute.

 

Kako je prekjučer bio prvi dan festivala, za otvorenje su podijelili 600 balona za 6. rođendan i nakon kratkog odbrojavanja su ih ljudi pustili u zrak i na trenutak ukrasili nebo iznad Zrinjevca, a oni koji nisu stigli do neba su krasili krošnje platana ili kaj već tamo raste.

 

Nakon toga je uslijedio i koncert Nine Kraljić koja me stvarno oduševila glasom iako ne slušam tu vrstu glazbe. Kapa dole Nina.

 

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.