7. Rally Show Santa Domenica

7. Rally Show Santa Domenica

Ovogodišnje, sedmo izdanje omiljenog nam Rally Showa Santa Domenica izgledalo je kao automobilistički Woodstock. Hrpa ljudi valja se po blatu uz zvuke jurnjave dok se zrakom širi miris goriva, guma, a bogami i roštilja. Vjerojatno nije bilo baš nešto droge u opticaju kao na Woodstocku, ali nije falilo rakija, piva, kobasa i ostalog potrebno za ovakvu feštu gdje prevladava zabava, veselje, ljubav – prava auto djeca cvijeća :)

I ove godine je bio veliki broj prijava kako domaćih vozača tako i dečki iz okolice, opet preko 100. I opet je došlo podosta odličnih auti poput raznih R5 i R2 jurilica pa čak i WRC uz standardne Subarue i Miceke pa do onih koji su se samo došli dobro zabaviti.

Šebalj si je postavio visoki standard u glupiranju zadnji put sa onim okićenim borom na krovu, ali ni ove godine zajebancija nije bila slabija. Tema je bila skijanje u Jugoslaviji pa smo mogli vidjeti Elan skije na krovu, Yassa opemu i ostale gluposti raznih kričavih boja, a na nekom brzincu su sretnicima u publici doletile i neke hlače kroz prozor u vožnji.

Organizatori su se još više potrudili oko marketinga pa smo tako bili obavještavani mailom o svim novostima oko utkrke, a dorađen je i web koji je sadržavao sve potrebne podatke. Akreditacije su imale QR kodove za direktan pristup live rezultatima tako da je i s te strane sve bilo na nivou.

Na štandu u boxu ste mogli kupiti i kape i majice za uspomenu i dugo sjećanje, a u šator u blizini je bio zadužen za iće i piće.

I ove godine, četvrti put za redom pobjedu je odnio Bepo Harrach u svojoj Fiesti R5, ali ovaj put za tijesnih 0,9 s ispred drugoplasiranog Petera Ranga u Škodi Fabiji R5.

S ovom prokletom jedinicom sam namlatio još više fotki nego obično i ima ih još više iskoristivih tako da sam opet patio oko selekcije koja je naravno ogromna. Ali opet nemam ni jednu baš wow fotku nego ove “klasike”.

I što reći za kraj? Pa jedva čekamo studeni 2017. i 8. Rally Show Santa Domenica!

Ivica Drusany
Previous post
Nogomet: Dinamo - Lyon
Next post
Foto pokloni 2016.
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

7. Rally Show Santa Domenica