Rukomet: Zagreb – Skjern

Rukomet: Zagreb – Skjern

Rukomet nikad ne miruje. Svjetsko i europsko u razmacima od dvije godine, što će reći svake godine jedno veliko natjecanje, pa još uleti Olimpijada, a sad smo nakon ne baš bajnog svjetskog opet na Ligi prvaka.

PPD Zagreb se bori za ulazak u osminu Lige prvaka, pa se večeras morao iskazati protiv Skjerna u poprilično praznoj Areni.

Priča s Linom Červarom je završila, a počela je ona Branka Tamše, vidjet ćemo koliko uspješno. Ova prva tekma je bila više nego zadovoljavajuća jer je Zagreb u par navrata i uvjerljivo vodio i na kraju zasluženo pobjedio s 32:29.

Premijeru je imao i moj novi 70-200 f/2.8 L IS MK III koji se također pokazao kao dobar potez uprave ovog bloga.

Iako nikad nisam imao zamjerke na stari objektiv u usporedbi se ipak vidi osjetna razlika, prije svega u oštrini i brzini fokusiranja. IS ne koristim na “sportskim” ekspozicijama, pa sam ga samo malo testirao na onim igrarijama s dužim ekspozicijama, ali pravi test će vjerojatno biti u Kumrovcu na rallyu.

Malo je čudno da Adobe unatoč par nadogradnji Photoshopa od kad je izašao ovaj objektiv još nema ponuđen njegov profil za automatske korekcije, tako da ćete ručno morati odabrati profil od MK II.

Kako u zadnje vrijeme slabo fotkam, tako si mogu pravdati ovu poveću galeriju (kao da bi inače bila manja :), pa eto..pogledajte.

Previous post
Canon 70-200 f/2.8 L IS MK III - Bijelo, bjelje
Next post
Daminion - reda mora biti
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: Zagreb – Skjern