BMW E21 (315)

BMW E21 (315)

Svaka budala ima svoje veselje. Tako moj frend Marin uz civilni, svakodnevni auto ima i auto za gušt. Veselje ove budale je kao što znate fotkanje.

Tako smo nas dvojica odlučili prošetati njegov stari BMW E21 (315) iliti prva trojku po prigorsko-zagorskim cestama i napraviti par jesenskih fotki nek se nađu.

Priželjkivali smo izlazak sunca da to sve bude još ljepše na fotkama, ali jesen se nije dala pa je nebo bilo sivo i isprano, a u zraku magla. To u konačnici i nije ispalo loše jer je svjetlo bilo difuzno, a nebo se i tako nije vidjelo na većini fotki.

Nedavno sam kupio novi auto s relativno dosta opreme pa je vožnja u ovom oldtimeru dosta čudno iskustvo iako je u to doba bio solidan auto, ulazak u svijet BMW-a. Razmazila su nas grijana sjedala, preklopivi grijani retrovizori, paljenje na gumb, servo, ABS, navigacije i ostala tehnološka čuda i to najbolje shvatite kada sjednete u ovakav auto. Od motanja volana ćete dobiti muskulfiber, klima će vam biti otvaranje prozora – na ručicu, potrošnja neće biti štedna, vrata ćete zamislite otvarati ključem i to preko bravice na vratima, a umjesto sticka gurat ćete kazete ako želite malo muzike. Ali imat ćete onaj neki gušt kao dok fotkate na film ili slušate muziku s ploča. Naravno gušt će vam biti samo ako ste auto entuzijast, u suprotnom bi ovaj auto gurnuli na prvom zavoju niz breg.

BMW E21 (315)

  • Godište: 1981. g
  • Motor: 1.6 75 KS
  • Boja: Safari beige
  • Felge Melber 7×15″
  • Gume 185/55/15
  • Volan: Momo Indy
  • Privjesak: Custom made Lolina kućna manufaktura
  • Prednji BBS spoiler

Fotkali smo kao što rekoh na ruti Cerje-Puntijarka, a pokušavali smo klasične statike na ugibalištu kao i neke panninge bez divljanja na cesti jer se taman spustila gusta magla (prestani se smiješkati Velimire), a na cesti se nalazilo podosta planinara željnih štrudle. U najboljem prolazu nam se nasrala prokleta Dacia taman kad je BMW bio u punom kadru. Za interijere sam se konačno poigrao sa fišem i flešom i dosta sam zadovoljan rezultatom za prvi pokušaj i uvjete snimanja onako raskreljen na zadnjem sicu s aparatom u jednoj ruci i flešom u drugoj. Koristio se i macro za detalje tako da je galerija šarolika…i velika naravno.

ZAGREB, CROATIA - OCTOBER 29, 2018: EBEL League 2018/2019, Medvescak Zagreb VS HC TWK Innsbruck. / Ivica Drusany
Previous post
Hokej: Medveščak VS Innsbruck
UEFA Europa League 2018/2019, Group D, Match Day 4. GNK Dinamo Zagreb VS Spartak Trnava. / Ivica Drusany
Next post
Nogomet: Dinamo - Spartak Trnava
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

BMW E21 (315)