Nogomet: Dinamo – Juventus

Nogomet: Dinamo – Juventus

Liga prvaka se vratila u Zagreb i to odmah u glavu sa Juventusom. I to u jednoj od težih Dinamovih faza, nakon odlaska Cice koji nije mogao natjerati Dinamove restle na pobjedu protiv Osijeka, pa očekivano izgubio od Lyona da bi iznenađujuće od Rijeke primio petardu.

I tako ode Cico, a Željko Sopić se prebaci s pomoćnog na glavnog, pokaže zube Velom vrhu, na jedvite jade dobije Lokomotivu i onda dođe Juventus, najtrofejniji talijanski klub. Potop je bio neizbježan koliko god mi željeli da se ponovi Arsenal na Maksimiru.

Ljudi su počeli negodovat i prije utakmice kada je Sopić odlučio da će najskuplji Dinamov igrač Ante Ćorić utakmicu odgledati s tribine zbog toga što se nije dovoljno zalagao na treningu.

Uglavnom jučer u 20:45 je krenula Dinamova agonija na maksimirskom travnjaku koja je nakon 90 minuta završila sa 0:4. I ne bi to bilo tako katastrofalno da je bilo nekakve igre i agresivnosti, pa ako izgubiš od Juventusa nije sramota, ali ovo beskrvno izdanje…

Novost na stadionu je povratak navijača, konkretno BBB-a koji su više manje prekinuli bojkot, a tribine su bile skoro pa do kraja ispunjene što je velika stvar nakon onih mučnih utakmica sa grupicom slučajnih prolaznika ili pak potpuno praznih tribina.

Očekivano i dalje se vodi borba protiv Dinamovog savjetnika, ali bez nekih prevelikih cirkusa. U teren je uletila jedna baklja i pukla jedna petarda i to je to.

Izgleda da će Ivajlo Petev preuzeti kormilo kluba već za slijedeću utakmicu ove nedjelje protiv Hajduka, a onda ima još jedno gostovanje u Koprivnici da motivira igrače prije nego na maksimirska vrata zakuca Sevilla.

HKZP d.o.o.
Previous post
Novi putnički terminal na MZLZ
Ivica Drusany
Next post
Rukomet: Zagreb - Pick Szeged
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Nogomet: Dinamo – Juventus