Rukomet: Zagreb – Celje

Rukomet: Zagreb – Celje

Dva mjeseca je prošlo od zadnjeg posta, što se do sada nikada u preko 10 godina ovog bloga nije dogodilo. Zdravlje zajebava pa sam propustio i veliki PSG, ali sam se uspio dokoturati na Slovence.

 

Očekivao se veliki dvoboj, pretpostavljalo se gol za gol, a tako je i bilo većinu vremena. Celje je uzelo poluvrijeme sa 8:9 da bi Zagreb imao gol više na svojoj strani za konačnih 24:23, peto mjestu u skupini A i prolaz u osminu Lige prvaka. No taj gol razlike je skoro nestao u zadnjim sekundama utakmice, ali je Stevanović spasio stvar svojom obranom. Junak utakmice je definitivno bio povratnik Stipe Mandalinić koji je sa 10/10 učinkom baš kao i protiv PSG-a bio naš najbolji strijelac.

 

Neću se kao neki pravit da je Arena nosila naše igrače jer jedino pravo navijanje se desilo u zadnjih 20 sekundi utakmice kada je Celje kretalo u posljednji napad. Tako je trebalo biti većinu utakmice, tako dvorana grmi i tako se daje podrška svojim igračima. Šačica Slovenaca gore na tribini je često nadglasala ostatak dvorane s našim navijačima, toliko o tome.

 

Tijekom fotkanja utakmice sam skužio da moja 135ica treba malo štelanja za bolji fokus baš kao i što bi i 5D MK II koji je izašao 2009. trebao nekakvu zamjenu za nešto moderniju škljocalicu, a upravo sam danas vidio najavu za novu peticu…

 

Previous post
2015. - fotka po mjesecu
Next post
Photoshop: Kromatske aberacije
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: Zagreb – Celje