Gibonni

Gibonni

Jedan od očekivanijih koncerata u zagrebu ovih dana bio je onaj Gibonnijev u Ciboni. Odnosno njegova dva rasprodana koncerta. To je rekao i sam Gibo koji je nakon pola sata kašnjenja rekao da više nije mogao čekati da počen ovaj koncert.

 

Inače nisam neki ljubitelj njegove muzike iako nemam ništa protiv njega, ali mu se svakako mora priznati nevjerojatna pozitivna energija i prisnost sa svojom publikom čak  u velikom prostoru poput Cibone. Većje na drugoj pjesmi bio dole uz ogradu i prošetao se uz najvatrenije obožavatelje koje je pozdravio. Čuo sam da je i ostatak koncerta prošao u tom tonu. Bilo ga je posvuda, čak i na tribinama s kojih je zapjevao i Urban kao jedan od gostiju.

 

Ja sam se pokupio nakon tri, odnosno četiri pjesme iako se nakon foto pita moglo slikati i iz dvorane. Kažem nakon četiri pjesme jer nas je nakon klasičnog izbacivanja nakon tri pjesme Gibo pozvao i dopustio da ostanemo na još jednoj. I ne samo to, kolega Kiseli je bio počašćen da se popne na stage pored Gibe i snimi par povlaštenih kadrova.
S tehničke strane ovo mi je bio najbolji koncert jer se pri f/2.8 i uz 24-70 objektiv moglo slikati već na ISO 640, a  možda čak i manje. Stvarno odlično svijetlo i atmosfera.
Da ne bi mislili da lažem evo i poveći set fotki.

 

 

Previous post
Dubrovnik
Next post
Ušće Mure u Dravu
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Gibonni