6. Rally Show Santa Domenica

6. Rally Show Santa Domenica

Svetonedeljski cirkus je i ove godine obilovao dobrom zabavom. I ove godine puno prijava, njih preko 100 sa čak četiri R5 auta.

Najave su bile standardno zabavne, ekipa se čak pojavila i na Dobro jutro Hrvatska, a snimili su i video o sigurnosti na stazi sa Šebaljom što je za svaku pohvalu. Napravljene su i majice i kape sa oznakama Rallya, postavljen ugostiteljski šator sa klopom i cugom i sve kaj treba za zabavu je tu.

Da je Santa Domenica popularna stvar može se vidjeti i po greški 509 na njihovom webu odnosno Bandwidth Limit Exceeded poruci nakon završene utrke.

Čuo sam glasine da će Šebalj i Klinc okitii Miceka, al mislio sam da je to neka interna zajebancija, a kad ono dan prije utrke nabasam na odlične fotke ova dva šaljivca u ulogama Deda Mraza, a na krovu auta ni manje ni više nego okićeni bor. OK, reko to je samo za potrebe shootinga. Ali naravno da nije bilo. Luđaci su s tom instalacijom izjurili na stazu.

Otišao sam doma nakon trećeg briznca pa ne znam konačan rezultat osim da je Beppo Harrach odnio treću pobjedu za redom.

Ovo je bila najtoplija Santa Domenica ako se ne varam iako jutarnjih -3 nije vuklo na to. Prek dana je tak zagrijalo da mi se otopila čokolada u ruksaku. Ono kaj mi se manje sviđa je to kaj su odsutali od varijante tri kruga po brzincu i odabrali samo jedan krug, jer baš je ona jurnjava po tri kruga, pogotovo onih najbržih bila najatraktivniji dio ovog rallya. Šteta.

Danas sam pokušao loviti i skok, ali naravno da sam bio u krivo vrijeme. Pravi skokovi su bili od četvrtog brzinca kad je ekipa kolko vidim po fejsu letila, a ne skakala.

Bilo kako bilo 1000 fotki je tu…

Previous post
Rukomet: Zagreb-Flensburg
Next post
Foto pokloni 2015.
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

6. Rally Show Santa Domenica