Rukomet: Zagreb-Flensburg

Rukomet: Zagreb-Flensburg

Nakon fantastične utakmice u Njemačkoj i minimalnog poraza očekivao sam malo jači otpor u Areni u 8. kolu EHF lige prvaka. No Zagreb je znatno oslabljen, a Arena tiha iako je navodno bilo 8.000 navijača u njoj.

 

U početku je izgledalo kao da će se ponoviti igra iz prvog susreta, ali čim je Flensburg oteo vodstvo teško je bilo povjerovati u preokret. Doduše nada se pojavila početkom drugog poluvremena, ali su je Nijemci brzo ukrotili i završili utkamicu sa visokih 7 razlike odnosno 23:30.

 

No kakav bi to bio izvještaj kad se ne bi dotaknuo zaštitara i organizacije. Na upadu frajer stoji pored kutije sa markerima i niti ti ih daje niti kaže da ih moraš uzeti niti mi nije odavao dojam da zna kaj je to. Unutra nas drugi grubo prekida u akciji dovlačenja klupe kako ne bi sjedili na podu kao zadnji psi riječima “Halo, šta mislite da ste doma, ajmo to natrag od kud ste uzeli”. Na zapovjed magistre! Al ni to mu nije bilo dosta pa je morao ubaciti i “Trebali bi sjediti iza mreže, ali možete na korneru jer sam sad dobre volje”.

Sve više si razmišljam da li mi stvarno treba svaki put neki takav intelektualac dizat tlak i kvariti užitak utakmice i fotkanja. Od koncerata sam odustao zbog usranih ugovora i ne znaš ko pije ko plaća situacija, a čini mi se da sam i ovdje blizu odlaska u penziju.

 

Previous post
iMac 5K - prva godina
Next post
6. Rally Show Santa Domenica
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: Zagreb-Flensburg