Nogomet: Dinamo – Slaven Belupo

Nogomet: Dinamo – Slaven Belupo

Nakon Jučer je krenula nova sezona jedne od najmoćnijih liga svijeta – 1. hrvatske nogometne lige. Dinamo je pred ispunjenim maksimirskim stadionom ugostio Slaven Belupo i sa uvjerljivom pobjedom od 4:0 pokazao da i ove godine juriša po naslov prvaka te sam vrh Lige prvaka.

 

Kaj je, kaj ste se zagrcnuli, pa nije ovo sjeverno korejski portal da ostanemo baš na takvim nebulozama. Da, Dinamo je pobjedio 4:0, ali su slomili Slaven nakon kaj sam se pokupio sa stadiona nakon prvog poluvremena koje je bilo toliko dosadno za gledat da sam se više bavio mušicama koje su me napadale nego sa nogometom. Mučno je to bilo gledati, pogotovo nakon svjetskog prvenstva, ali Dinamo se očito malo spljuskao u svlačionici pa je nagurao još 3 komada u mrežu farmaceuta.

 

Nisam ni planirao ići na tekmu jer su prognozirali kišu, ali kako to biva nebo je bilo vedro bez oblačka, divan dan za put do…Maksimira. Lažem, nije bilo divno, bilo je odvratno vruće i sparno i to je dodatni razlog mom odlasku jer kad je prokleto sparno, ovi ne rade nikakve akcije da napraviš neku fotku i ne zarađuješ stojeći tamo onda stvarno nema razloga za daljnju agoniju.

 

Ovaj polaroidni filter pokazuje kak sam vidio utakmicu, pozelenio sam i poplavio od muke.

 

 

Previous post
Ruksak na pleča, plosku vu žep
Next post
Orlan Tus u Booksi
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Nogomet: Dinamo – Slaven Belupo