CO Zagreb : Motor Zaporožje

CO Zagreb : Motor Zaporožje

Nakon Europskog prvenstva u rukometu na kojem su naši osvojili drvenu medalju, vraćamo se ligi prvaka. 8. kolu da budem precizniji u kojem su Zagrebaši ugostili ukrajinski Motor iz Zaporožja, gradu vjerojatno najpoznatijem po Tavriji i Zaporošcu.

 

Ovo je bila biti ili ne biti tekma za Zagreb pa su se dečki potrudili i nakon klimavog prvog poluvremena koje je ipak završilo 16:16, skrenuli vodu na svoj mlin i dominirali u drugom poluvremenu da bi utakmicu zaključili sa konačnih 33:27. Pobjeda ih je ostavila u igri za daljnje kalkulacije u nastavku lige prvaka.

 

Arena su ugodno popunila pa me začudila službena mala brojka od 5236 posjetitelja.

 

Gušt mi je fotkat u Areni jer je svjetlo fakat dobro pa se mogu i dobre fotke napravit, pogotovo malo mazneš kolegi 300mm f/2.8. Uz sada već standardnu 135icu koju koristim za dvoranski sport ovo je stvarno perfektna kombinacija objektiva.

Također sam kao i na prošloj utakmici Cedevite cropao bez poštivanja omjera, onako reži kolko treba. Nema mi više smisla imat nepotreban prostor da bi bio unutar zadanih standarda.

Iako me neke kolege kore da previše fotki po postu trpam, opet sam zadržao formu izvještaja, a samim time i više fotografija. Blog post mi nije portfolio da odaberem 3 najbolje fotke nego foto izvještaj pa tako mislim da osim samih akcijskih fotki nisu viška ni navijači, crveni kartoni, odlazak na tribinu, detalji i sl.

 

Previous post
Čupavi Tonček
Next post
Izbijanje pozadine
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

CO Zagreb : Motor Zaporožje