Ragbi: Zagreb – Sisak

Ragbi: Zagreb – Sisak

Danas je trebao biti dugačak sportski fotografski dan. Igralo se više ragbi utakmica, australski nogomet, trebao se voziti drift koji je odgođen zbog kiše, a zabrijao sam i da Dinamo igra danas, a ne sutra.

 

Na kraju sam otišao samo do Rudeša na tekmu između Zagreba i Siska. Taman kad sam sjeto u auto je počela padati kiša koju sam prokleo jer još nisam kupio vodootporne hlače, a izašao sam i u tenisicama koje propuštaju vodu. Ali potajno sam se veselio jer sam već vidio ragbijaše kak se ko pajceki valjaju po blatu pa sam se poveselio dobrim fotkama.

 

Ali kad sam izašao iz auta je kiša stala, a na terenu se nije napravilo blato pa opet ništa od nekih spektakularnih fotki.

 

Dok sam vozio kolega mi je javio da sam zabrijao za Dinamo, a kad sam ušao u teren na Rudešu je sudac fućkao kraj pa sam ostao zbunjen jer je tekma počela u 15h pa nije mogla biti gotova u 15:30. Razlog tome je bio to kaj su se dečki iz Siska izranjavali pa im je falilo igrača i tekma se nije mogla nastaviti. Ali slijedila je prava sportska gesta pa su tako Zagrebaši Sisčanima posudili par igrača i igra se nastavila u prijateljskom tonu.

 

Svaka čast, palac gore.

 

Fotke sam provukao kroz filter da nisu svaki put iste.

 

Previous post
Joe Bonamassa
Next post
Dinamo : Rijeka
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Ragbi: Zagreb – Sisak