Joe Bonamassa

Joe Bonamassa

Joe Bonnamasa se vratio u Zagreb. Za povratak je bila najavljena Tvornica, ali se od toga odustalo jer su se karte dobro prodavale, a i došla je malo veća produkcija od zadnjeg posjeta Boogaloou pa se tako koncert preselio u malu dvoranu Doma sportova.

 

Kako je Pišta na stojedinici dan prije koncerta istaknuo, Bonnamasa je u ožujku ove godine u pet dana u Londonu održao četiri koncerta svaki put sa različitim bendom i repertoarom  što dovoljno govori o veličini ovog gitarista. Najvećeg živućeg kako kaže Glenn Hughes.  Rijetka su gitaristička imena s kojima nije nastupao pa je s 12 godina već otvarao koncerte BB Kingu. Da ne bi bilo zabune osim što fenomenalno svira frajer i više nego solidno pjeva tako da je doživljaj potpun.

 

Cijena karte za zagrebački koncert je bila 300kn što se možda čini puno, ali je definitivno must see/go/listen za svakog koga zanima kvalitetna svirka.

 

Koncert je počeo točno u 20h baš kako je i najavljeno što iznimno cijenim. Nisam ljubitelj onog čekanja i kašnjenja. Ali naravno podosta ljudi je ulazilo debelo nakon početka koncerta iako je po medijima dodatno najavljeno da koncert počinje po satnici.

 

Kao predgrupa Bonamassi je bio …Joe Bonamassa, ali u akustičnoj verziji. Nakon tog unpluged seta slijedila je rokačina.

 

Atmosferu mi je ubila ta mala dvorana Doma sportova pa mi je to sve izgledalo socijalistički i drugorazredno, ali je zato onaj glavni dio koji se odvijao na pozornici bio na nivou.

 

Fotkanje je bilo za plakati. Nije bilo foto pita pa su tako nas šestoro nadobudnih fotografa bacili u prostor između tribine i partera i to na desnu stranu, a ne sredinu pa ti fotkaj.

 

Previous post
Ragbi: Zagreb - Mladost
Next post
Ragbi: Zagreb - Sisak
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Joe Bonamassa