Rukomet: Zagreb – Pick Szeged

Rukomet: Zagreb – Pick Szeged

Mislim da ću ovaj blog morat najavljivati kao Najveće foto reportaže na Balkanu (politika i beznačajni celebovi free) jer sam opet pretjerao s fotkama. Dok ovo pišem čekam da mi frend po ne znam koji put digne mjesto na serveru kako bih nesmetano mogao trpat ove fotke koje nitko ne gleda.

 

Ali ovo je rukometna liga prvaka, ovo je Arena i uvjeti za fotkanje su odlični tako da sam izvlačio i 1/1600s pri ISO 1000 i f/2.0 na 135ici. Posudio je kolega i 300tku pa se i s njom natuklo više fotki nego inače. E da, konačno sam uložio i u ribarski stolac pa moja košćata guzica više ne trlja parket nego se znoji u toj plastici. Puno je ugodnije za sjediti, ali sam nakon tekme nisam bio sigruan da li sam se popišao ili oznojio.

 

Uglavnom, došli nam Mađari MOL-Pick Szeged i do samog kraja su naši dečki držali ritam pa čak i vodili, ali zadnje minute su ipak bile na strani iskusnijih Szegedovaca pa su navukli 2 razlike za konačnih 24:26 od kojih je 5 komada uvalio posuđeni Obranović :)

 

Dvorana ne baš ispunjena, valjda se čeka prolazak skupine i neki atraktivniji protivnik!? Slijedeći gosti u Areni su nam Meshkov Brest 15.10. pa dođite barem pojest kokice i zapljeskat koji put da ponesete dečke.

 

 

Ivica Drusany
Previous post
Nogomet: Dinamo - Juventus
Next post
Fotosajam 2016.
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: Zagreb – Pick Szeged