ZOO 08/2012

ZOO 08/2012

Prošetal sam 5D MK II i u ZOO. Na fotkanju u zoološkom se najbolje vidi razlika između njega i 7D. Prednost 7D je brzina okidanja i fokusa i crop faktor odnosno 200 mm je zadovoljavajućih 320mm dok je na FF 200mm možda malo prekratko. Međutoa…5D ima osjetno više mesa i ne pada toliko kvaliteta kod obrade. I kaj je sad bolje? Nemam pojma.

 

Danas sam dosta vremena potrošio družeći se sa zebrom i crvenom pandom.

 

Čak sam nadopunio i kolekciju seksi snimaka. Ovaj put su porno glumci bile čimpanze. Međutim majstor je odradio posao meni okrenut leđima, a tu je još i refleksija na staklu, pa se ne vidi baš akcija.

 

Uvijek me fascinira pojava debila u blizini životinja. Većina ih dolazi iz istog podneblja i uglavnom se trude lupati po staklu, derati se na životinje, gađati ih nečim ili dati neki komentar na razini težeg slučaja lobotomije. Super su i oni roditelji koji se ne trude pročitati natpis kod nastambe, pa kad ih dijete pita koja je to životinja, iz svog bogatog iskustva odmah daju odgovor da je to štakor ili u najboljem slučaju dabar iako se radi o barskoj nutriji.

 

Previous post
Tonček i Dolly
Next post
19. Nagrada Stubičkih Toplica 2012
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

ZOO 08/2012