Partibrejkers

Partibrejkers

… I said I know it’s only rock ‘n’ roll but I like it

Partibrejkers natpis, osnovna svjetla, Cane u Steve Jobs uniformi, traperice i crna majica i show u Tvornici kulture može početi.

Publika je zrak podisala na predrupi Benston tako da je na brejkersima već bilo zadihano iako nije bilo ispunjeno do čepa, ali svejedno gužvovito.

U foto pitu nije bila gužva tako da sam odradio te tri pjesme u pokušaju da nekaj pametno ufotkam kad sam ispred njih, ali već sam se pripremio za neuspjeh jer realno nije bilo za očekivati neki ludi light niti Caneta koji se baca u publiku na početku. 

Nakon pita sam okolnim putem krenuo u mini turneju prema rubnom dijelu dvorane, s par stanica za fotkanje.

Kraj koncerta odgledao sam uz garderobu na nekakvom dotoku zraka, ali i dima cigareta i usput promatrao ekipu koja je ispunila Tvornicu. Dakle pankeri s irokezama, skinsi, klinci, dedeki i bakice..svih predstavnika svih generacija je bilo u tom švicu u Šubićevoj.

Zanimljivo je da je njihov zadnji nastup ovdje bio nakon starta Putinovog rata, a sada je krenulo i židovsko palestinsko masakriranje. 

Taj nastup iako rođendanski bio je onako…bez nekog entuzijazma, ali jučer druga priča. Puno zainteresiraniji Cane, dobar odaziv ljudi tako da su se jučer komotno mogli zvati Partimejkers unatoč izostanku nekih klasika, ali opus je toliko širok i dobar da im osobno to ne mogu zamjeriti.

Let 3 / Ivica Drusany / www.drusany.com
Previous post
Let 3
Električni orgazam / Ivica Drusany / www.drusany.com
Next post
Električni orgazam
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Partibrejkers