10. Rally Show Santa Domenica

10. Rally Show Santa Domenica

10. godina valjanja u blatu. 10. godina Rally Showa Santa Domenica, kažu jednog od (ako ne i) najpopularnijeg rallya ovakve vrste na ovim prostorima.

Propustio sam prvi i deveti tako da mi je totalni score 8/10 sa nekoliko tisuća fotografija. Možda i nije nešto za pohvalit se, ali eto čovjeka veseli.

Svake godine sam sve kraće u blatu, ne zato jer je sve manje zanimljvo, baš naprotiv, nego eto…život, pa sam na ovoj jubilarki posjetio samo drugi brzinac. No i na tom potezu od skoka prema zavoju sam natuko dovoljno fotki i vidio dovoljno akcije, pa čak bio i u par situacija koje baš ne bih volio ponoviti.

Ekipa oko staze standarno luda, popunjenost na nivou, vozači od vrhunskih do onih samo željnih zabave i vožnje po blatu.

U prvih 10 hrpa Škoda Fabia R5 na čelu s posadom Peter Ranga / Viktor Ban koji su s vremenom 25:49.1 završili sve brzince.

Ove godine nije bilo toliko blata, niti snijega, ali to nije značilo da se vozači nisu potrudili zabaviti mnoštvo oko staze. Kad vidiš da na skok dupla nula ide na glavu, jaši nasip, i parkira u žbunju znaš da će ostatak također biti više nego zabavan.

Na skoku, odnosno na doskoku su se ukupno tri posade do kraja drugog laufa naredala, al na sreću nitko nije stradao iako je moglo biti svega.

Svaka pohvali ekipi iza ovog projekta, ali još čekam da organizatori u suvenire uvrste i brendirane gumene čizme tako da ću svakako posjetiti i 11. RSSD u iznenadnu inspekciju :)

Goran Bare & Majke / Ivica Drusany / www.drusany.photoshelter.com
Previous post
Goran Bare & Majke
UEFA Champions League, Group C – Matchday 6. GNK Dinamo VS FC Machester City FC. / Ivica Drusany / www.drusany.photoshelter.com
Next post
Nogomet: Dinamo - Manchester City
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

10. Rally Show Santa Domenica