Zagrebancije LXIV: Izložba modela od Lego kocaka

Zagrebancije LXIV: Izložba modela od Lego kocaka

Valjda svaki klinac je patio na Legiće tijekom odrastanja, pa tako ni današnje generacije nisu pošteđene. Vijest o velikoj Izložbi modela od Lego kocaka me razveselila i zainteresirala pogotovo kad se spomenuo Star Wars  i LOTR.

Ovaj vikend zgrabili smo klince i uputili se put Velesajma gdje je postavljena izložba. Listajući njihov web na kojem se spominju 12 tematskih područja mislio sam da ćemo tamo izgubiti cijeli dan ako uopće uspijemo obići sve. No na kraju nije ispalo tako ogromno, štoviše činilo mi se premalo. Možda sam previše očekivao, ali daleko od toga da je loše. Samo mislim da zapackani pleksi pod kojim su neki modeli i nije najsretnije rješenje, ne samo za fotkanje nego ubije i doživljaj gledanja. Packe, refleksije…

Ne znam zašto, mislio sam da će biti i više interaktivnih dijelova, ali sve se svelo na stiskanje gumba koji je pokretao Technics legiće. Fora, al moglo je i bolje.

Fora je bio i dio za klince u kojem je bilo hrpa stolova i raznih kocaka za slaganje, jurnajvu toboganima i sl. Bilo bi još ljepše da roditelji ako vide  naljepnicu da je zabranjeno spuštanje djece niz tobogan za kockice i kažu svojoj djeci da se ne penju i spuštaju.

Sve u svemu fora.

/ Ivica Drusany
Previous post
Atletika: 68. Memorijal Borisa Hanžekovića
UEFA Europa League 2018/2019, Group D, Match day 1. GNK Dinamo VS SK Fenerbahce. / Ivica Drusany
Next post
Nogomet: Dinamo - Fenerbahce
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Zagrebancije LXIV: Izložba modela od Lego kocaka