Hockey Series Open 2018: Austrija – Hrvatska

Hockey Series Open 2018: Austrija – Hrvatska

Vjerojatno ništa (kao ni ja) ne znate o hokeju na travi i nemate pojma da se ovih dana u Zagrebu na Mladosti igra Hockey Series Open 2018. Volio bih napisati nešto više o ovom natjecanju na kojem su osim Hrvatske i Austrija, Wales, Slovačka i Švicarska, ali fakat nemam pojma baš kao niti o igri i pravilima. No baš zato bi bilo super da se tribina na Mladosti koja nije velika ispuni barem dok igra naša repka pa predlažem da malo proučite pravila i skočite sutra i preksutra na tekme protiv Slovačke i Walesa.

Jučerašnju tekma protiv najjače momčadi ovdje, Austrije naši su izgubili 3:2, ali šansa za izjednačenje je postojala do zadnjh sekundi kada su naši izvodili dva kratka kornera, ali ih na žalost nisu iskoristili. Trebaju nam dvije pobjede jer koliko kužim to je korak za druge kvalifikacije.

Vrijeme za fotkanje me nije baš poslužilo jer je je taman bio sumrak, palili su se reflektori koji su možda OK za igranje ali za fotkanje nisu ni približno. Ne pokrivaju cijelu površinu, raznih su boja, slabi su pa se ISO penjao do 5000 i opet je sve bilo tamno jer za ovu igru treba barem 1/1000s pa ću popravni tražiti na tekmama po danu.

Histo Cup / Ivica Drusany
Previous post
Histo Cup
Hockey Series Open 2018 Zagreb / Ivica Drusany
Next post
Hockey Series Open 2018: Austrija - Slovačka
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Hockey Series Open 2018: Austrija – Hrvatska