Zagrebancije LXI: 23. Croatia Classic Marathon

Zagrebancije LXI: 23. Croatia Classic Marathon

Svako okupljanje oldtimera dokazuje koliko je današnja auto industrija, baš to – industrija. Uz sve te dizajnere, tehnologiju, modernizaciju vremenom se izgubilo “ono nešto”. Ima i danas lijepih auti, ali njih uglavnom zaboravimo već nakon 2-3 godine dok su oldtimeri koji su se jučer okupili ispred Mimare u sklopu 23. Croatia Classic Marathona ipak druga priča.

Jučer sam tolko blejao u Alfu Romeo GT Junior da sam već sebi bio dosadan. Bio je tu i Porsche 356 C, neki klasično ogroman Chrysler, pa  božemioprosti zgodan Opel Rekord i još hrpa staraca, a najviše je pozornosti privukao Dodge Roadster iz davne 1924. Kako je frend rekao “Šta je ovo? Došao Jay Leno?”

Fotke su mi malo unakazili ovi papiri ispod hauba, ali Grad Zagreb se brine da ne ostanu masne fleke ispred Mimare, a naredbe se moraju poštovati.

Šteta da ovakvi događaji nisu malo bolje marketinški popraćeni da se okupi veći broj ljudi, ali i ovako je bilo dosta zaljubljenika i ponešto slučajnih prolaznika što svakako možemo zahvaliti dobroj lokaciji okupljanja.

Ako ste ovo propustili, a zanima vas onda si zabilježite slično događanje sljedeći vikend odnosno 33. Olditmer Rally (Zagreb-Vrbovec-Križevci-Zagreb)

AirVG 2018 / Ivica Drusany
Previous post
AirVG 2018
44. INA Delta Rally / Ivica Drusany
Next post
44. INA Delta Rally
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Zagrebancije LXI: 23. Croatia Classic Marathon