Biciklizam: Tour of Croatia 2018., Etapa 6

Biciklizam: Tour of Croatia 2018., Etapa 6

Kraj travnja je već četvrtu godinu zaredom rezerviran za biciklističku utrku Tour of Croatia koja jelte prolazi Hrvatskom u 6 etapa.

Zadnja etapa počela je u Samoboru, pa preko Svete Nedelje do Dugog Sela i Sv. Ivan Zelina da bi završila na Markovom trgu u Zagrebu gdje se voze 2 kruga prije zadnjeg prolaza kroz cilj.

Svake godine ista foto priča, ja bih fotkao neku drugu zanimljivu lokaciju u prirodi, ali mi se ne isplati loviti samo jedan prolaz na nekoj upitnoj lokaciji i tako sam svake godine u centru blizu cilja.

Ove godine čak nisam mijenjao lokaciju za drugi krug nego samo objektiv. Sa 70-200 na 17-40 i hop hop na dodjelu, ovaj put u akreditirani prostor. Za točku okidanja kolega i ja odabrali smo ćošak Mesničke i Brezovačkog ne bi li imali što više kadrova.

Vrijeme nikako da nas posluži pa je i ove kao i prošle godine bila na snazi igra svjetla i sjene u istom kadru i to jakog sunca i oštre sjene.

Jučer se nismo mučili i propinjali na prste ne bi li pofotkali dodjelu nagrada jer smo se na vrijeme akreditirali no sunce i sjena su i tu igrali svoju ulogu koja me poprilično naživcirala.

E da, pobjednik Tour of Croatia 2018 je Kanstantsin Siutsou iz Bahrain-Merida Pro Cycling Teama. BMPCT su također pobrali i momčadsku nagradu.

Organizatori uvijek angažiraju odlične fotografe koji okinu hrpu odličnog materijala, ali evo i mog skromnog doprinosa.

Previous post
GDPR u fotografiji
/ Ivica Drusany
Next post
ZOO 04/2018
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Biciklizam: Tour of Croatia 2018., Etapa 6