Rukomet: Zagreb – Celje

Rukomet: Zagreb – Celje

PPD Zagreb je loše počeo ovu sezonu EHF lige prvaka, ali se nekako iskobeljao i izmislio šansu za prolazak skupine u 16 najboljih. Ali naravno da se čeka doslovno zadnja sekunda zadnje utakmice skupine B u kojoj bi Vardar trebao pobjediti Kristianstad te tako Zagrebu osigurati prolazak. Pitanje je da li će Vardar imati želju forsirati pobjedu jer bi i s porazom bili prvi u skupini. Lavovi su i do te očajne šanse za prolazom došli na način kako naši sportaši to vole raditi – infarktnom pobjedom protiv Celja u zagrebačkoj Areni.

Na početku utakmice je komentator rekao da Zagrebu treba 3 gola razlike za prolaz što su dečki i napravili, štoviše u jednom trenutku su imali i +8, ali kako to biva to se nekim čudom uspjelo otopiti kad je Celje natuklo seriju 7:0. I onda naravno grč, frka panika do zadnjeg napada kada imamo +2, ali smo svi bili uvjereni da moramo u tom zadnjem napadu zabiti još jedan gol. No tu se uplela viša matematika jer su ta tri gola bila potrebna u slučaju da Slovenci dođu do 28 golova, a ovako je bilo dovoljno i dva razlike odnosno 23:21.

Slovenci su se nešto bunili na suđenje, publika je čak vikala “Cigani, Cigani”, a došlo je i do nekakvog fizičkog obračuna kod klupe pa su situaciju smirivali zaštitari.

Bilo kako bilo, Zagreb čeka zadnju utakmicu za rasplet svoje sudbine.

Previous post
Photoshop: Crop
Next post
Breitling DC-3 World Tour
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: Zagreb – Celje