Edo Maajka

Edo Maajka

Nisam ljubitelj ni poznavatelj hip-hopa niti je Edo Maajkamy cup of tea“, ali uvijek sam za odlazak na koncert, pogotovo kad su na otvorenom, a u klubovima je pakao.

Tako sam otišao na još jedan od koncerata u sklopu programa Ljeto u MSU jer kao što sam spomenuo dok sam fotkao Majke, može se odraditi cijeli koncert u miru što je rijetkost. Dok sam na Majkama očekivao veće kašnjenje jer jelte…Bare, tako nisam očekivao nešto preveliko kašnjenje ovog bosanskog repera koji je u konačnici kasnio 75 minuta.

 

Nisam sad neki profi koncertni fotograf, ali fotkao sam ih dovoljno i bio na puno više, ali ovakvo nešto ne pamtim. Ma tko si ti Edine da toliko kasniš i onda ladno ušetaš na pozornicu kao najveća zvijezda i praviš se kao da se ništa nije dogodilo? Barem budi čovjek pa reci “sorry na kašnjenju”. Napominjem da nije svirao uz simfonijski orkestar nego uz DJ-a i kolegu Frenkija pa nije bilo štelanje hrpe instrumenata i ostale procedure.

Toliko me naživciralo to kašnjenje da smo kolega i ja već imali ruksak u ruci i krenuli prema izlazu kad se ukazao On kao svjetlo na kraju tunela. Kad sam već protratio toliko vrijeme na čekanje ipak sam odustao od odlaska i pofotkao par stvari.

 

Ovaj koncept samo sa DJ-om mi je bio podosta naporan i još jednom je pokazao koliko znači dobar bend čak i za hip-hop. Npr. stvar Trpaj je s bendom prava rokačina dok je ovo bilo kljucanje mozga. No to je samo moje mišljenje, čini se da ga publika nije dijelila i da se dobro zabavljala.

Kad smo kod trpanja u maricu Edo je dosta bio koncentriran na hapšenje braće Mamić i to dobro iskoristio za dobivanje ovacija publike. Nismo im dugo htjeli smetat pa smo snimili par pjesama i otišli dok sam ja još uvijek ponavljao 75 minuta…

 

 

Previous post
Photoshop: CC 2015 foto noviteti
Laibach
Next post
Laibach
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Edo Maajka