Medveščak : Vitjaz

Medveščak : Vitjaz

Danas je odigrana zadnja ovogodišnja utakmica Medveščaka. Za oproštaj od 2013. medvjedi su ugostili Vitjaz i za čestitku im uvalili 4 komada u mrežu dok su primili samo 2 pa su tako godinu zatvorili pobjedom.

 

Na pet utakmica Brlog će biti zamijenjen Arenom u kojoj vlada Arena Ice Fever. I danas je dvorana bila puna što znači da oko 15.000 navijača bodri svoj klub i u velikom porazu protiv Dinama i u ovoj pobjedi nad Vitjazom.

 

Osim samom igrom i navijanjem navijači su se zabavljali i obaranjem Guinnessovog rekorda u najdužem navijačkom valu. Naravno da su uspjeli u tome te su srušili stari rekord koji je trajao 6 minuta i 54 sekunde. Novo vrijeme je 15 minuta i 3 sekunde!!! Time su zaslužili puno fotki u galeriji :)

 

Svjetlo u Areni je odlično pa sam tako na f/2.0 pri ISO 640 izvukao 1/1000s, ali izgleda da je staklo zelenkasto što se baš i ne kuži kad se gleda kroz njega, ali se itekako kuži na fotkama. Unatoč tome kaj sam fotkao U RAWu nisam uspio iskorigirati boje kako sam htio. pravi efekt se dobije desaturiranjem zelene u ACRu, ali se tako ubije i zelena na dresovima, a ne samo na ledu pa to nije bila opcija. 135ica je potvrdila moja očekivanja i odradila skoro cijelu tekmu.

 

Previous post
Zagrebancije XXIX - Božićna šetnja
Next post
2013. - Fotka po mjesecu
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Medveščak : Vitjaz