Medveščak : Torpedo

Medveščak : Torpedo

Dugo me nije bilo u Brlogu. Predugo. U međuvremenu je Medveščak iz često izrugivane „bankarske“ EBEL lige skočio u drugu ligu svijeta – ruski KHL. Od dežurnih pacijenata se opet moglo čuti prigovaranje, podsmijeh i prognoze kako će medvjedi tamo biti vreća za napucavanje. Kao da bi bilo sramota biti zadnju u tako jakoj ligi. Ali Medveščak je još jednom dokazao da ja ta bajka koja je nastala oko njih tu da potraje. Tako su jučerašnjim porazom na penale uzeli bod i svoju zadnju ovogodišnju tekmu u Brlogu završili na sedmom mjestu zapadne konferencije.

 

Ni priča oko navijača se nije promijenila. Još uvijek je tu ono navijanje i u pobjedi i porazu, još uvijek se dvorana uredno ispunjava, još uvijek bez incidenata. Mlado i staro, muško i žensko, svi zajedno na tribinama. Baš onako kako treba. Nema vrijeđenja, psovanja, veličanja raznih kretenarija…samo Medveščak i hokej. Još jedna lijepa navijačka gesta koju nećete vidjeti na nogometnim terenima je bila pri ozljedi Torpedovog golmana koji je na nosilima odnesen sa leda, a cijela dvorana ga je ispratila dugim pljeskom.

 

Rezultatu kluba se ni Rusi ne mogu dovoljno načuditi pa je tako neki dan objavljen članak u kojem veličaju igru i borbenost Medvjeda koji s najmanjim budžetom u ligi postižu takve rezultate pa se čak spominjalo i smanjenje plaća u ostalim klubovima jer očito se kvalitetno može igrat i za manje novaca.

 

Ulaskom u KHL klub je morao poštovati i standarde lige, a između ostalog tu je i rasvjeta koja je sada odlična. Tako se pri f/2.8 na ISO 1000 bez većih problema može izvući 1/1000s . WB je također solidan. posebno cijenim i mali plato koji je postavljen na jednom mjestu za fotografe jer nije baš ugodno stajat na samom ledu cijelu tekmu.

Sezona u Domu sportova je zaključena i do kraja godine imamo još dvije tekme u Areni pa navali narode. Zig zag!

 

Previous post
Dinamo : Ludogorec
Next post
Foto pokloni 2013.
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

1 Comment

  1. 14/12/2013 at 13:14 — Reply

    Nije lose. Bravo

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Medveščak : Torpedo