Finale hrvatske MMA lige

Finale hrvatske MMA lige

Sinoć je u Ciboni bilo krvavo. Skupili se kršni mladići zatvorili ih u kavez i pustili da se mlate u finalu hrvatske MMA lige.

 

Ukupno 10 borbi, 5 za treće mjesto i 5 za prvo. Bilo je i onih borbi koje su završile u prvoj minuti i one koja je ušla u treću rundu. Bilo je udaranja, dosta partera, poluga, sve ono što MMA nosi. I to sve zapakirano u kavez.

 

Cibona je bila više nego solidno ispunjena pa se fino čulo navijanje kojeg je bilo i na hodnicima oko Cibone i prije samih mečeva. Posebno su se istaknuli Osječani koji su autobusima došli bodriti svojeg Sašu Milinkovića koji je u finalnom meču teške kategorije i svladao Dražena Glavaša.

 

Senacija večeri su bili dečki iz ekipe Bernarda Bana. Sva tri borca su odnijeli pobjede.

 

U kratkoj pauzi nakon prvih 5 borbi pala je i jedna prosidba. Na 2 video zida je zabljesnulo “Matea hoćeš li se udati za mene?”, a ubrzo se u ring popeo i prosac koji je prosidbu ponovio i uz mikrofon. Nakon šaljivih povika iz publike (Neću, Makni se…) Matea je navodno rekla da. Ja nisam čuo, ali nadam se da je sve prošlo OK. Tko bi rekao da ove borbe mogu potaknuti i na romantiku.

 

Svjetlo za fotkanje je bilo solidno, ali se pojavljuju standardni problemi fotkanja borilačkih sportova. Uvijek smetate ljudima u prvim redovima, a ovdje je još sve začinjeno time što je od kaveza postoji “šetnica” od cca jednog metra preko koje se morate leći i tako fotkati. I tako nekoliko sati. Uredno stradavaju laktovi, rebra i želudac. Možete čučati i ne približavati se na mrežu, ali fokusiranje na borce u pokretu dok je mreža ispred vas je gotovo nemoguće.

 

Previous post
Braco i seka VII
Next post
Trakošćan
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

1 Comment

 1. 04/11/2013 at 18:16 — Reply

  Svadba beše k’o svadba
  i šta da se priča
  parada pijanstva i kiča
  i poznata cura u belom

  :)))

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Finale hrvatske MMA lige