14. Martinsky Rally

14. Martinsky Rally

Delta je uspjela skupiti dovoljno sredstava da se Martinski rally održi i ove godine. Bio je to 14. po redu. Ovaj put neću komentirati ništa loše oko organizacije da opet ne bi bilo drvlje i kamenje po glavi stanovnika.

 

Uz cijelu stazu su se mogli naći gledatelji, ali špica je definitivno bila na trokutu gdje je bila postavljena i tribina i šator sa klopom i cugom. Puštala se i muzika i hvala svim svecima nije bilo Emilija i tuc-tuc muzike ni sexy car-washa.

 

Na prvim brzincima bilo je dosta maglovito i ljigavo i još je bilo i lišća po stazi pa je ona manje hrabra ekipa dosta pažljivo vozila, ali na svu sreću bilo je i onih malo luđih.

 

Kod trokuta je bilo i okretanja i skokova i šišanja živice, a i svađe oko imovinsko pravnih odnosa. Naime lokalac je tjeral ljude sa svoje ograde i krova na kojima su gledatelji sjedili, ali se u publici našlo i par stručnjaka pa je došlo do prepirke. Nekim čudom nisu se izvukle sjekire i kolci, pa je sve više manje mirno završilo.

 

Morao sam izbrisat hrpu dobrih kadrova jer mi 70-200 definitivno otkazuje poslušnost i ima većih problema sa fokusom. To je dovelo do toga da je većina kadrova iz istog kuta jer su oni udaljeniji kadrovi svi ispali van fokusa.

 

Nisam se ni akreditirao i fotkao sam iz glupavih pozicija, pa su takve i fotke.

 

Previous post
“Bicikl-čovjek-bicikl” - 2012
Next post
Muzej krapinskih neandertalaca
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

14. Martinsky Rally