Irska: Connemara

Irska: Connemara

“Now keep your eyes well peeled today
The tall, tall men are on their way
They’re searching for the mountain Tay
In the Hills of Connemara”

 

U Clifden smo stigli relativno kasno pa smo ostavili stvari u Kingstown house, našem B&B-u koji i  nije bio tako lijep kao prijašnji. Ovaj je izgledao kao nekakav mali hotel, sa zagušljivim sobama i nije bilo onog domaćeg štiha. A nalazi se i u samom gradu za razliku od prijašnjih koji su bili van grada na lijepim mjestima.

 

Taj dan smo imali vremena samo malo proći kroz mjesto koje je stvarno malo pa se nema niti nešto posebno za raditi u samom centru. Pubovi su naravno uvijek na usluzi.

 

Naš plan u ovom kraju je bio posjet nacionalnom parku Connemara. Veselili smo se šetnji i prirodi jer smo dosta vremena provodili u autu budući da se uz cestu ne može previše zaustavljati kako bi se divili i šetali tom prekrasnom prirodom. Na netu samo gledali dosta toga o Connemari i činilo nam se jako lijepo i zanimljivo, međutim tamo nam je raspoloženje malo splasnulo. Od poznatih Connemara ponija vidjeli smo samo 2 konjeka, a od prirode također ništa posebno. Nije to ružno da se razumijemo, ali nije ništa posebno. Ali u svakom slučaju smo se lijepo prošetali, vrijeme nas je poslužilo, čak niti kiša nije pala :-)

 

Previous post
Irska: Galway
Next post
Irska: Kylemore Abbeys Castle & Garden
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Irska: Connemara