Kvasir

Kvasir

Nikad nisam shvaćao koncept predgrupa na koncertima. OK možda kao neka šansa za mlađe bendove da negdje nastupe, ali načelno mi je to uvijek otezanje do onog zbog čega smo došli. Poludim kad je npr. neki ljetni koncert na otvorenom pa ima dvije predgrupe na koje moraš doći kako bi se ranije probio na neko pristojno mjesto i onda cvrljio neko vrijeme po vrućini da bi dolaskom zvijezde večeri bio na pola snage od tog čekanja. 

Još je luđe kad predgrupa nema nikakve veze s bendom kao što se to dogodilo prije koncerta Texasa. Za zagrijavanje je poslužio Kvasir. Ako se kao i ja pitate kaj je to, evo uštedit ću vam jedno guglanje. To je neki njemački DJ umjetničkog naziva Kvasir koji je eto ima čast dijeljenja epilepsije i glavobolje ljudima koji to vjerojatno nisu željeli jer čisto sumnjam da je ova Texas ekipa bila raspoložena za ovaj kratki blok techno partya ili kako se to već danas naziva. 

Nego koji je k s tim današnjim DJ-ima? Svi neki k imaju na glavi. Marshmello, Squarepusher, Danger mask, Dead mou5… svi su nešto natakariki na glavu. Kvasirova furka je maska zs mačevanje s ledicama koje prolaze vizorom. Fascinantno. 

Fotkanje ovog statičnog čuda koje mi je laserima i tandrkanjem ubijalo statiku i sluh bilo je fora par minuta da bi spas potražio bjegom iz foto pita i prije kraja treće stvari.

Texas / Ivica Drusany
Previous post
Texas
/ Ivica Drusany
Next post
Nogomet: Hrvatska - Engleska
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Kvasir