Rukomet: PPD Zagreb – PSG

Rukomet: PPD Zagreb – PSG

Nova sezona Velux EHF 2018/2019 Lige prvaka nije bajno počela za PPD Zagreb. Nakon podnošljivih poraza u prve dvije tekme u gostima protiv MOL-Pick Szegeda, i Flensburga gdje su gubili samo sa 1 odnosno 2 razlike Zagreb je u prvoj domaćoj utakmici u solidno popunjenoj Areni doživio debakl. OK, to je PSG, tamo su novci i imena poput braće Karabatić, Hansena, Remilia, Omeyera, ali svejedno 21:32 je ipak malo previše.

Dobro su naši počelo tekmu, Pariz se nije odvajao sve do nekih 7:7 ako se ne varam. I nakon toga su nas jednostavno deklasirali. U poluvremenu je bilo 6 razlike do užasnih 11 na kraju.

Uzalud je Lino vikao, uzalud je spiker podizao Arenu na noge, uzalud su naši raznim blokovima i faulovima pokušali zaustaviti Luku Karabatića koji se u subotu jednostavno nije dao i postigao stopostotni učinak 8/8. Dok samo se mi mučili i u obrani i napadu PSG je kao kroz putar išao u oba smjera i bez previše razmišljanja i dodavanja punio našu mrežu i s istom lakoćom spašavao svoju.

I tako imamo 3 odigrane utakmice bez bodova što nije bajan start, ali nadajmo se i kojem bodu uskoro, možda već protiv Skjerna u Danskoj ili barem protiv Motor Zaporožja u Ukrajini.

Let 3 / Ivica Drusany
Previous post
Let 3
Texas / Ivica Drusany
Next post
Texas
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: PPD Zagreb – PSG