Izbornik
Kategorije
Arhiva
Ivica Drusany – Fotografije | Rukomet: Zagreb – Celje
23608
post-template-default,single,single-post,postid-23608,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,

Blog

   

Rukomet: Zagreb – Celje

PPD Zagreb je loše počeo ovu sezonu EHF lige prvaka, ali se nekako iskobeljao i izmislio šansu za prolazak skupine u 16 najboljih. Ali naravno da se čeka doslovno zadnja sekunda zadnje utakmice skupine B u kojoj bi Vardar trebao pobjediti Kristianstad te tako Zagrebu osigurati prolazak. Pitanje je da li će Vardar imati želju forsirati pobjedu jer bi i s porazom bili prvi u skupini. Lavovi su i do te očajne šanse za prolazom došli na način kako naši sportaši to vole raditi – infarktnom pobjedom protiv Celja u zagrebačkoj Areni.

 

Na početku utakmice je komentator rekao da Zagrebu treba 3 gola razlike za prolaz što su dečki i napravili, štoviše u jednom trenutku su imali i +8, ali kako to biva to se nekim čudom uspjelo otopiti kad je Celje natuklo seriju 7:0. I onda naravno grč, frka panika do zadnjeg napada kada imamo +2, ali smo svi bili uvjereni da moramo u tom zadnjem napadu zabiti još jedan gol. No tu se uplela viša matematika jer su ta tri gola bila potrebna u slučaju da Slovenci dođu do 28 golova, a ovako je bilo dovoljno i dva razlike odnosno 23:21.

 

Slovenci su se nešto bunili na suđenje, publika je čak vikala “Cigani, Cigani”, a došlo je i do nekakvog fizičkog obračuna kod klupe pa su situaciju smirivali zaštitari.

 

Bilo kako bilo, Zagreb čeka zadnju utakmicu za rasplet svoje sudbine.

 

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.