Izbornik
Kategorije
Arhiva
Ivica Drusany – Fotografije | Paul Prescott: Floating above Croatia
23338
post-template-default,single,single-post,postid-23338,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,

Blog

   

Paul Prescott: Floating above Croatia

Prijatelj fotograf, inače svjetski putnik, biciklist, vječiti optimist Paul Prescott već neko vrijeme osim foto aparatom snima i dronom te je zaključio kako je vrijeme da to stavi na papir i pokaže javnosti. Oduševljen sam da neki printevi dosežu dimenzije i do metar i pol jer nisam baš ljubitelj foto izložbi na 10×15 formatu. Mislim da te fotka treba zaskočiti kako kvalitetom tako i dimenzijom i da veći formati imaju puno veći utjecaj za ukupni WOW dojam.

 

 

Sve Paulove izložene fotke snimljene su u Hrvatskoj pa otuda i naziv Floating above Croatia,  a za mjesto izlaganja je odabrao Bistro Fotić  odlično mjesto u Gajevoj 25 koje svakodnevno posjećuje i foto klijentela te će se tako u Paulovim fotografijama uživati ne samo na otvorenju kako to inače biva. Službeno otvorenje je ove nedjelje, 29.1.2017. u 12h, a autor obećaje kako piće tako i finger food. 

 

 

Autora poznajem nekoliko godina i od prvog dana me fascinirao njegov način razmišljanja, općenito stav prema životu kao i njegova ludost jer čovjek je proputovao podosta svijeta i ostao živjeti u Hrvatskoj. Za to stvarno treba biti lud :) I dok mi ostali kukamo kako je skupo, kako se ne može simo, kako se ne može tamo, Paul će sjesti u svoj stari VW Transporter, otići do bilo kojeg dijela Hrvatske, kampirati, ili pak sjesti na bicikl, uzeti šator pa opet otići na neka “zabita” mjesta i snimiti ljepote zemlje, u ovom slučaju Hrvatske.

 

 

Ako ne stignete na otvorenje izložba će biti postavljena do 28.2.2017., pa svakako preporučam da ju posjetite, a za ostale radove posjetite www.paulprescott.com

 

Tags >
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.