Paul Prescott: Floating above Croatia

Paul Prescott: Floating above Croatia

Prijatelj fotograf, inače svjetski putnik, biciklist, vječiti optimist Paul Prescott već neko vrijeme osim foto aparatom snima i dronom te je zaključio kako je vrijeme da to stavi na papir i pokaže javnosti. Oduševljen sam da neki printevi dosežu dimenzije i do metar i pol jer nisam baš ljubitelj foto izložbi na 10×15 formatu. Mislim da te fotka treba zaskočiti kako kvalitetom tako i dimenzijom i da veći formati imaju puno veći utjecaj za ukupni WOW dojam.

Sve Paulove izložene fotke snimljene su u Hrvatskoj pa otuda i naziv Floating above Croatia,  a za mjesto izlaganja je odabrao Bistro Fotić  odlično mjesto u Gajevoj 25 koje svakodnevno posjećuje i foto klijentela te će se tako u Paulovim fotografijama uživati ne samo na otvorenju kako to inače biva. Službeno otvorenje je ove nedjelje, 29.1.2017. u 12h, a autor obećaje kako piće tako i finger food. 

Autora poznajem nekoliko godina i od prvog dana me fascinirao njegov način razmišljanja, općenito stav prema životu kao i njegova ludost jer čovjek je proputovao podosta svijeta i ostao živjeti u Hrvatskoj. Za to stvarno treba biti lud :) I dok mi ostali kukamo kako je skupo, kako se ne može simo, kako se ne može tamo, Paul će sjesti u svoj stari VW Transporter, otići do bilo kojeg dijela Hrvatske, kampirati, ili pak sjesti na bicikl, uzeti šator pa opet otići na neka “zabita” mjesta i snimiti ljepote zemlje, u ovom slučaju Hrvatske.

Ako ne stignete na otvorenje izložba će biti postavljena do 28.2.2017., pa svakako preporučam da ju posjetite, a za ostale radove posjetite www.paulprescott.com

Ivica Drusany
Previous post
Pizzeria Papa Toni
Ivica Drusany
Next post
Hokej: Medveščak - Vitjaz
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Paul Prescott: Floating above Croatia