Nogomet: Hrvatska – Azerbajdžan

Nogomet: Hrvatska – Azerbajdžan

Nakon Lige nacija kreće sljedeća faza bodovanja odnosno kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. U skupini (E) smo sa Slovačkom, Walesom, Mađarskom i Azerbajdžanom. Laganica, povikaše seljaci!

Da laganicu svjetski vice prvaci mogu zaboraviti pokazala je već sinoćnja utakmica s Azerbajdžanom u kojoj su Vatreni na jedvite jade izvukli 3 boda. Stadion ugodno popunjen sa 23.000 navijača nije bio dovoljan vjetar u leđa protiv očito ne tako slabih Azera. Možda i zato što je taj vjetar po meni bio vjetrić toliko slab da se u jednom trenutku sa zapada čulo “Ajmo sjever” što ne pamtim od…ma nikada to nisam čuo.

Iako smo bili dominantniji i lijepo krenuli gola nije bilo. Onda su nam ga lijepo tutnuli iz drugog udarca prema golu i unijeli nepotrebnu nervozu koja je trajala do kraja prvog poluvremena kad je Borna Barišić zabio svoj prvijenac za repku i time nas smirenije odveo u svlačionicu.

Drugo poluvrijeme se također otezalo bez gola kojeg nije uspio zabiti ni debitant Bruno Petković. No u 79. minuti Kramarić zakucava za konačnih 2:1 i spas od blamaže.

Već u nedjelju igramo protiv Mađara u Budimpešti pa ćemo vidjeti da li je ovo bilo štucanje na početku uigravanja ekipe ili imamo većih problema.

Korpiklaani / Ivica Drusany
Previous post
Korpiklaani
Next post
Photo Mechanic 6
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Nogomet: Hrvatska – Azerbajdžan