Rukomet: Zagreb – Barcelona

Rukomet: Zagreb – Barcelona

Zagrebačka Arena je opet ugostila Barcelonu u Velux EHF Ligi prvaka, ali ovaj put u potpuno drugačijem ozračju od onog prije dvije godine kada se PPD Zagreb borio za ulazak u Final Four. Sada je Zagreb dočekao Španjolce kao zadnji na tablici, bez pobjede, sa 2 remija.

Baš to poražavajuće stanje je rezultiralo promjenom trenera dva dana prije utakmice, pa je tako Kasim Kamenica napustio klupu bez zapaženog rezultata, a ne njegovo mjesto je uskočio Zlatko Saračević.

Arena se nekako popunila, ali opet na silu pa je tako početkom utakmice vladao muk, pa je Zagreb ekspresno imao 4 primljena u mreži, a ubrzo je na semaforu pisalo 1:6. Barcelona je satrala PPD u samom startu i vidlo se da će ova utakmica završiti kao i ona u Španjolskoj kada smo doma otišli s deset razlike zaostatka.

Kada smo pomislili da možda ima neke šanse, kada se Zagreb približio na samo 2 zaostatka Barcelona je opet stisla i otišla do konačnih  24:32 te se popela na drugo mjesto tablice. U srijedu nam pak dolazi treće rangirani Rhein-Neckar Lowen, pa ćemo vidjeti hoće li Saračević uspjeti sabrati dečke i skinuti skalp u ligi prvaka.

Ivica Drusany
Previous post
Ragbi: Mladost - Ljubljana
Ivica Drusany
Next post
8. Rally Show Santa Domenica
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rukomet: Zagreb – Barcelona