Košarka: Cibona – Cedevita

Košarka: Cibona – Cedevita

Cedevita je u majstorici protiv Cibone u paklu KC Dražen Petrović osvojila naslov prvaka Hrvatske, njihov četvrti za redom.

U rasprodanoj Ciboni je stvarno bilo pakleno vruće već i prije početka utakmice. Zraka ni u tragovima tako da mi je ovo bilo drugo preznojavanje u danu nakon onog podnevnog sunčanja na aerodromu. A da dođem stvarno na životnu rezervu su se pobrinula sigurnosna pravila koja ni na aerodrom ni u Cibonu ne dozvoljavaju unošenje vode, pa čak ni po ovom odvratnom vremenu. Dakle državni neprijatelj broj 1 je fotograf s flašom vode. Pucaj kad ga vidiš ili mu barem otmi vodu pa nek đubre krepa.

Finalna serija prvenstva je fakat bila napeta pa smo i došli do te pete utakmice, a tako se i onda odvijala. Na kraju poluvremena neriješeno. I onda je Cedevita počela gazit, natukla neku bezobraznu razliku i činilo se da se Cibona ne može vratiti u igru. Ali zadnja četvrtina je ipak donijela neizvjesnost do samog kraja i činilo se da će doći do izjednačenja. Zadnja minuta je bila paklena i čudo je bilo na pomolu, ali ipak, semafor je zasvirao i na njemu je pisalo 75:78 za Cedevitu. Slavlje obrane naslova je moglo početi.

Fotkao sam sa 17-40, 35 f/1.4, 85 1.8, 135 f2.0 i 70-200 f/2.8 i zaključak je da su 85ica i 135ica definitvno glavna oruđa dok ostalo posluži za par fotki. Svestrani 70-200 mi je još najmanje legao od svega. Boje su mi nekako bile čudnovate pa sam na kraju nekaj prtljao i u biti upropastio al mi se neda sve ponovno korigirat pa eto kaj je tu je.

Previous post
Emirates u Zagrebu
Next post
Čakovec Air Show 2017.
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Košarka: Cibona – Cedevita