Izbornik
Kategorije
Arhiva
Ivica Drusany – Fotografije | Košarka: Cibona – Cedevita
24314
post-template-default,single,single-post,postid-24314,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,

Blog

   

Košarka: Cibona – Cedevita

Cedevita je u majstorici protiv Cibone u paklu KC Dražen Petrović osvojila naslov prvaka Hrvatske, njihov četvrti za redom.

 

U rasprodanoj Ciboni je stvarno bilo pakleno vruće već i prije početka utakmice. Zraka ni u tragovima tako da mi je ovo bilo drugo preznojavanje u danu nakon onog podnevnog sunčanja na aerodromu. A da dođem stvarno na životnu rezervu su se pobrinula sigurnosna pravila koja ni na aerodrom ni u Cibonu ne dozvoljavaju unošenje vode, pa čak ni po ovom odvratnom vremenu. Dakle državni neprijatelj broj 1 je fotograf s flašom vode. Pucaj kad ga vidiš ili mu barem otmi vodu pa nek đubre krepa.

 

Finalna serija prvenstva je fakat bila napeta pa smo i došli do te pete utakmice, a tako se i onda odvijala. Na kraju poluvremena neriješeno. I onda je Cedevita počela gazit, natukla neku bezobraznu razliku i činilo se da se Cibona ne može vratiti u igru. Ali zadnja četvrtina je ipak donijela neizvjesnost do samog kraja i činilo se da će doći do izjednačenja. Zadnja minuta je bila paklena i čudo je bilo na pomolu, ali ipak, semafor je zasvirao i na njemu je pisalo 75:78 za Cedevitu. Slavlje obrane naslova je moglo početi.

 

Fotkao sam sa 17-40, 35 f/1.4, 85 1.8, 135 f2.0 i 70-200 f/2.8 i zaključak je da su 85ica i 135ica definitvno glavna oruđa dok ostalo posluži za par fotki. Svestrani 70-200 mi je još najmanje legao od svega. Boje su mi nekako bile čudnovate pa sam na kraju nekaj prtljao i u biti upropastio al mi se neda sve ponovno korigirat pa eto kaj je tu je.

 

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.