Rita IV – Polurođendan

Rita IV – Polurođendan

Kao da smo jučer došli doma sa malim paketićem u prevelikoj robici, a evo je sada sa svojih punih 6 mjeseci  sjedi  u sjedalici i razbacuje tikvicu iz žlice.

 

Gledam te fotke prvih dana i pitam se gdje su nestale te pileće male nožice koje su se sramežljivo meškoljile i koji je to bumbar sada pored mene na krevetu koji svojim bucmastim nogama baca jastuke na pod. Nevjerojatno je kako se ti bebači mijenjaju iz dana u dan. Danas poslušno leži na leđima zarobljena u svoje bočne jastuke i igra, a sutra se prekobicne iz tih jastuka, okrene na trbuh,  digne na ruke i samo gleda kaj bi zgrabila, privukla i strpala u usta. Zato nikad ne ostavljajte klince bez nadzora. Nikad. Doslovno preko noći nauče neku pizdariju kojoj se ne nadate i eto problema. Ovi iskusniji me stalno pitaju da li smo preživjeli prvi pad. Šuti, šuti, jezik pregrizao.

 

Kupanja su od nedužnog praćakanja postala pravi mali tsunamiji, svi smo mokri, ali i veseli jer je baš fora mlatit rukama po vodi i zalijevat parket.

 

Rita je jedna predobra beba koja po noći spava tako da nismo neispavani zombiji, ali ima jednu manu – bezobrazno je slatka. A to tatu dovodi u probleme jer ne zna gdje će sa fotkama. Mislim da ću morati kupiti posebni hard za nju.

 

Zaključak u ovih 6 mjeseci je “Bebe su zakon”, a fotkanje ludilo :)

 

Previous post
Braco i seka XVII
Next post
Zašto ne koristiš Lightroom?
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Rita IV – Polurođendan