64. memorijal Borisa Hanžekovića II

64. memorijal Borisa Hanžekovića II

Ostatak, odnosno drugi dan Hanžeka odigravao se na Mladosti koja je bila potopljena kišom koja je je neprestano padala. Pogađate kad je stala? Naravno kad je miting završio

 

Na ulasku su nam zbušili akreditacije, dobili smo i narukvice pa u press centru i Infield naljepnice i marker za teren. Kako je krenulo mislio sam da ću i posebne gaće za teren morat obuć.  Potajno sam se nadao da ce ta kiša malo popustiti ili čak prestati pa da ćmoći normalno fotkat jer naime nemam onu kabanicu za fotić. Odnosno imam al neku šugavu kinesku niš koristi. Tak da se opet pokazalo kolko para tolko muzike. 

 

Kako ovo đubre nije prestalo padat iz svog super saka sam izvukao petlitarsku vrećicu za zamrzavanje i prekrio svoje blago. Naravno da nisam imao i gumice za zimnicu da to omotam kak se spada nego sam se poslužio starim indijanskim trikom stavljanja vrećice pa sjenila preko nje. Naravno da se to svako malo izvlačilo ali bolje nisam imao.

Kako je bilo zahebano nama snimat tako je i natjecateljima bilo veselo. Mokri diskovi, smanjena vidljivost, sve sklisko. Obaranje rekorda i neki spektakli su ispali iz igre. U bacanju diska je suseda Sandra pomela konkurenciju i uzela prvo mjesto dok je u visu Ana Šimić bila bolja od Blanke, 100m su podijelili Bailey-Cole i Powell itd.

Zbog kiše nije bas ni neka gužva na tribinama bila ali Blažićko se zato nije predao i urlikao je kako samo on zna. 

 

Fotkanje sporta sporim fotićem kroz kišu koja posebno razmrda ionako napaćeno fokusiranje rezultira hrpom škart fotografija i gubljenjem volje za fotkanje sporta bez potrebne opreme.

 

 

64. Hanžekovićev memorijal - Kugla, Zagreb (1.9.214.)
Previous post
64. memorijal Borisa Hanžekovića I
Next post
Edinburgh: Saint Giles cathedral
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

64. memorijal Borisa Hanžekovića II