Hrvatska:Turska

Hrvatska:Turska

Nakon sinoćnje euforije i vatrometa čovjek bi pomislio da smo osvojili europsko prvenstvo, a ne jedva kroz dodatne kvalifikacije upali na njega. Ne bi li trebalo biti normalno da se mi kvalificiramo na europsko prvenstvo? Nismo li se mi hvalili kako smo nogometna sila? Nadam se da nećemo završiti kao Dinamo u Ligi prvaka. Grčenje da se upadne, a onda drži gaće.

 

Na Maksimiru se nije ponovila ni golijada iz Turske nego smo ostali na dosadnoj nuli. Ne kužim se u nogomet, pa ne znam da li smo to baš tako htjeli ili se Turska razbudila nakon domaćeg poraza.

 

Podbacilo je i navijanje. Sjever je bio aktivan, ali istok i zapad je reagirao samo na podražaje što je bilo dosta otužno. Hit dana je definitivno bila umotvorina  „Da sam Turčin ubio bi se“.

 

Kaj se fotkanja tiče, na onoj temperaturi mi se nekako usporio AI Servo i čini se da baš i nije najbolje pratio igrače što je rezultiralo sa hrpom fotki za smeće.

 

I za kraj jedan citat Vlatka Markovića: „Vlatko Marković će biti predsjednik koliko god to on bude htio”.

 

Previous post
ZOO 11/11
Next post
Bill Cunningham New York
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

2 Comments

  1. 16/11/2011 at 06:51 — Reply

    Da, imaš pravo, sad će pojačano krenut puhanje i pumpanje “nogometne velesile”, a onda na Euru vjerojatno otrežnjenje, daj Bože da ne bude tako.

    • 16/11/2011 at 06:58 — Reply

      A nadam se da neće biti tako, ali ne bi se čudio da ne prođemo skupinu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

Hrvatska:Turska