George Michael

George Michael

Moram priznati da me George Michael kao pjevač nije zanimao i da sam na koncert došao jer sam pretpostavio da će biti dobar show za fotkanje. A nije ni loše imati u portfoliju jednu od najprodavanijih svjetskih zvijezdi sa dugogodišnjom karijerom.

 

Ali zadnjih par koncerata nisam imao sreće, pa tako ni sa ovim. Dapače, ovaj je bio možda najgori. Problemi su počeli sa mailom od uredništva gdje nam je rečeno da ćemo biti smješteni kod mix pulta i da ponesemo duge objektive.  Problem je kaj je meni najduži objektiv 70-200mm koji na cropu baca do 320mm što naravno nije bilo ni približno za neki krupniji kadar. Nemam ništa protiv širokih kadrova, ali samo široki kadrovi su koma. Koncertna fotografija bez nekog krupnog kadra, grča na licu, uživljenosti u pjesmu i sl. mi nema smisla.

 

Drugi problem koji se pojavio je potpisivanje glupog ugovora koji nam brani privatno objavljivanje fotki, tako da tu opet stavljam samo link na galeriju na muzika.hr

 

Uz to sve, pojavila se i meni nepoznata fora, a to je zabrana unošenja torbi. Glupo i nesuvislo.

 

Prostor oko mix pulta je iznimno mali, a ljudi konstantno prolaze i ulaze u kadar, fotografi su svi nagurani jedni na druge i uz sve to još kao moramo paziti da ne smetamo ljudima.

 

Po prvi put mi se dogodilo i to da nakon fotkanja ne smijemo na natrag na koncert. Naime dvorana je bila rasprodana, a koncert sjedeći pa ne bi bilo mjesta za nas.

 

Fotkalo se samo 2 pjesme s tim da je prva skoro cijela bila u mraku, a George Michael iza zastora. Katastrofa.

 

I sad se na kraju pitam kaj to meni sve treba. Zgubim vrijeme, nemam fotke za privatno korištenje i sada još ni na koncertu nisam bio. Mislim da nebum tak skoro išel fotkat koncerte.

 

Fotke su na www.muzika.hr

 

Previous post
National Geographic: Obama White house through the lens
Next post
Rovinj
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back
SHARE

George Michael